Kérünk, jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaid eléréséhez.
200 szó németül

Ez a tanfolyam azoknak készült elsősorban, akik már konkrétan készülnek a német nyelvterületre,

vagy már sebtében kiérkeztek, és helyben szeretnék az alapokat elsajátítani, tehát gyors megoldásra van szükség.

A tanfolyam által egy hónap alatt megszerezheted a kellő alapokat.

Kezdés előtt. Tanulás "to go" írásos anyag.

Itt töltheted le a gyakorláshoz szükséges irott anyagokat: – 200 szo lista = A leckékben elhangzott szavak és gyakorlatok – Forgatókönyv, ablauf = a kurzus menetrendje, ebben a sorrendben kezd el a tanulást – Záróvizsga, mondatok = 60 mondat, kizárólag a tanult 200 szóból összetéve. – Lebenslauf-Vorlage1 = Önéletrajz sablon

Leckék

Letölthető anyagok

Betűk

A betűkkel kezdünk, hogy legyen fogalmad a különbségekről, kiejtésekről, azokból is azokkal amelyek a magyar ABC ben nem találhatóak vagy a használatuk, kiejtésük merőben más mint a mi nyelvtanunkban. – Erre az anyagra 1 nap elegendő.

Leckék

Betűk

Számok

A betük után a számokkal folytatjuk, mert azokat mindig beépítheted az adott leckékbe, gyakorlatokba és így még jobban el tudod mélyíteni ezek megtanulását. – A fontosság és a terjedelem miatt erre az anyagra 2 napot szánhatsz.

Leckék

Számok (1-10) Számok (11-20) Számok (10-es számok) Számok (21-100) Számok (100-100.000 első rész) Számok (100-100.000 második rész) Számok (teszt, vizsga)

Napok, hónapok, évszakok

Mintegy bevezetőként a hétköznapi szavakhoz, vegyük át a hetek, hónapok és az évszakok jelentéseit. – A terjedelem miatt erre az anyagra 2 napot szánhatsz.

Leckék

Napok, hónapok, évszakok (1. rész) Napok, hónapok, évszakok (2. rész)

Szavak

Elkezdjük a szavak tanulását, ehhez 10-10 szavas blokkokat készítettem. Ezek megtanulására 1-1 napot fordítsál! – Legkésőbb most kezd el a tükrös gyakorlást, hiszen a hangos beszédképzés elementáris része a kurzus sikerének.

Leckék

0. lecke: Nyelvtani kivétel 1. lecke 2. lecke 3. lecke 4. lecke 5. lecke 6. lecke 7. lecke 8. lecke 9. lecke 10. lecke 11. lecke 12. lecke 13. lecke 14. lecke 15. lecke 16. lecke 17. lecke 18. lecke 19. lecke 20. lecke

Záróvizsga

60 mondat, kizárólag a tanult 200 szóból összetéve. – A nyelvtani része másodlagos, értelemszerűen fordítsd őket. – Ezenkívül talán még fontosabb, hogy megértsd a szavakat, amiket hozzád intéznek. – Az utolsó 5 napban csak evvel foglalkozzál, derítsd ki, hol vannak hiányosságok!

Leckék

Záróvizsga

Utószó

Leckék

Utószó